We like to share education

Over TOF Academy

Over TOF Academy

TOF Academy is opgericht uit passie voor het vak. Dominic wil mensen inspireren en deelt daarom graag zijn kennis en ervaring met jou! De workshops en trainingen van  TOF Academy zijn geïnspireerd op de laatste catwalk trends en vertaald naar commerciële technieken, die makkelijk toepasbaar zijn in de salon.

TOF Academy biedt de volgende mogelijkheden:
- Workshops @ TOF Academy
- Workshops en trainingsavonden op locatie
- Presentaties en shows op locatie

Op locatie
TOF Academy geeft ook workshops, trainingen en presentaties bij jou in de salon. Wilt u als merk/firma of organisatie Dominic inhuren voor een show of presentatie? Dat kan via TOF Academy.

Je eigen training
Wil je een op maat gemaakte training bij jou in de salon? Dat kan bij TOF Academy! Wij verzorgen op maat gemaakte trainingen bij jou in de salon op een trainingsavond of een geplande dag naar keuze!

Out-of-the-box denken
Dominic leert je in zijn workshops en trainingen niet alleen de nieuwste technieken en trends te vertalen naar de praktijk. Hij geeft je altijd iets extra's mee en leert je op positieve wijze anders te kijken naar klanten en situaties in de salon, stelt prikkelende vragen en geeft op humoristische wijze zijn visie op klantvriendelijkheid en klantbinding.

TOF Academy staat voor:
- Persoonlijke aandacht
- Op maat gemaakte educatie
- Praktijkgericht
- Op elk gewenst niveau
- Out-of-the-box denken

Links

Informatie

Volg ons